Naš veb sajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Registrovanjem na veb sajt www.auto-as.co.rs postajete klijent i pristajete na postavljene uslove prodaje.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove i da povremeno proveravate da li je došlo do izmena.

U slučaju da se ne slažete sa ovim Uslovima, ne bi trebali da pregledate izložene informacije, da koristite usluge ili da kupujete robu putem našeg veb sajta.
Ukoliko imate manje od 18 godina, možete koristiti usluge našeg veb sajta samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.

1. Prihvatanje uslova
Prihvatate date uslove naznačene u našem Ugovoru o uslovima korišćenja i prodaje (u daljem tekstu Ugovor) putem veb sajta www.auto-as.co.rs
Ovaj Ugovor je potpun i jedini ugovor između Vas i nas i predstavlja osnovu svih daljih ugovora, predstavljanja, garancija u odnosu na veb sajt, sadržaj i usluge koje veb sajt obezbeđuje.
Ovom Ugovoru vremenom možemo dodavati i nove uslove, u bilo koje vreme, bez da Vas prethodno o tome obavestimo. Poslednja verzija Ugovora će biti postavljena na veb sajtu, gde ga možete u svako vreme pročitati.

2. Autorsko pravo
Sadržaj, organizacija, dizajn, prevodi, digitalna konverzija i sve drugo što je vezano za ovaj veb sajt isključivo su vlasništvo AUTO AS i u tom smislu, svako kopiranje i redistribucija podataka sa našeg veb sajta je zabranjena.
Korišćenjem usluga našeg veb sajta Vi ne stičete pravo nad bilo kojim sadržajem, dokumentom ili materijalom koji vidite na veb sajtu.

3. Upotreba podataka sa veb sajta i ograničenja
Naš veb sajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Gosti (neregistrovani posetioci) će biti u mogućnosti da pregledaju sadržaj veb sajta, cene, da nas kontaktiraju i postavljaju pitanja.
Samo registrovani korisnik (klijent) će moći da naručuje proizvode, da menja svoje podatke i koristi druge usluge veb sajta.
Svi podaci sa našeg veb sajta služe isključivo za Vašu ličnu upotrebu kao klijenta. Ni jedan deo ili sadržaj, ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u elektronskom, štampanom ili bilo kojem drugom obliku.

4. Registrovanje
Registrovanjem na naš veb sajt, postajete naš klijent. Istovremeno garantujete da su podaci koje ste dali istiniti i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.
Molimo Vas da obratite pažnju na činjenicu da AUTO AS može ukinuti Vaše članstvo kao klijenta firme, a time i sve mogućnosti koje Vam veb sajt pruža, u slučajevima ako su uslovi Ugovora prekršeni ili na drugi način zloupotrebljeni.
U slučaju da ponovo pokušate da se registrujete, AUTO AS, zadržava pravo da odbije Vaš zahtev.
5. Jedinstvena upotreba
Kada se registrujete, Vaše pravo pristupa podacima veb sajta i Vašim podacima je Vaše isključivo pravo. Svoje podatke za prijavu morate čuvati i samo Vi koristiti. Niko nema pravo da se prijavljuje u Vaše ime, da pristupa Vašim podacima i koristi Vaš nalog za naručivanje proizvoda.
U tom smislu Vaše pravo da koristite usluge našeg veb sajta ne možete prenositi na drugo lice. Preporučujemo da drugo lice otvori svoj nalog.

6. Uredjivanje, brisanje i promene
Naše je isključivo diskreciono pravo da promenimo ili izbrišemo bilo koji dokument, informaciju ili bilo koji drugi sadržaj našeg veb sajta, uključujući i ovaj dokument, bez prethodnog obaveštenja korisnika veb sajta.

7. Obeštećenje
Ovim potvrdjujete da ćete veb sajt koristiti za svoje potrebe, štititi njegov sadržaj, naše partnere, službenike i saradnike (u daljem tekstu Saradnike) kako nas ne bi izložili mogućim gubicima, zahtevima ili troškovima, uključujući i prihvatanje obeštećenja u vidu razumne naknade za advokate, u odnosu na stepen zloupotrebe ovog Ugovora ili samog veb sajta.

8. Izjava
U IZRADI veb sajta, NJEGOVOM ODRŽAVANJU I AŽURIRANJU, VRŠIMO NAPORE DA INFORMACIJE BUDU ŠTO TAČNIJE. INFORMACIJE KOJE SE POJAVLJUJU NA NAŠEM veb sajtU SU TAKVE KAKO SU NAPISANE, PA IPAK IMAJTE U VIDU DA ZBOG VELIKOG PROTOKA ROBE I NEMOGUĆNOSTI NADOPUNJAVANJA STRANICE U REALNOM VREMENU, POSTOJI MOGUĆNOST DA JE TRAŽENI ARTIKAL VEĆ PRODAT I DA GA TRENUTNO NEMAMO U DOVOLJNIM KOLIČINAMA IAKO SE POJAVLJUJE NA VEB SAJTU.
ZBOG MOGUĆIH GREŠAKA U PROGRAMU, ILI PRILIKOM UNOSA, INFORMACIJE I USLUGE MOGU SADRŽATI GREŠKE, PROBLEME ILI DRUGE VRSTE OGRANIČENJA. OVIM SE OGRADJUJEMO OD MOGUĆIH NENAMERNIH GREŠAKA KOJE MOGU DOVESTI DO GUBITKA PROFITA. PRIHVATANJE OVIH USLOVA JE OSNOVA UGOVORA U KORIŠĆENJU NAŠEG VEB SAJTA, I ONO JE NEOPHODNO I NE MOŽE SE OSTVARITI BEZ OBOSTRANE SAGLASNOSTI.

9. Ograničenja
Takodje ne prihvatamo odgovornost za moguće štete koje nastanu zbog dejstva virusa koji se mogu preneti elektronskim putem, a zbog korišćenja internet konekcija.
NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZBOG BILO KOJE SLUČAJNE ŠTETE KOJA MOŽE NASTATI UPOTREBOM NAŠEG VEB SAJTA.
Naša maksimalna odgovornost može biti jednaka ceni kupljenih proizvoda, usluge ili informacije.

10. Usluge trećih lica
Naš veb sajt je servis koji služi za naš direktni kontakt sa Vama, našim klijentima. Ne odobravamo da se preko našeg veb sajta vrši prenos ili kupovina robe od drugih lica. U tom smislu, ne odgovaramo za probleme koji u takvim transakcijama nastanu.

11. Privatnost podataka
Našu politiku zaštite politike privatnosti podataka, možete pogledati ovde (Politika privatnosti) i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

12. Plaćanje
AUTO AS je firma koja se _________________________________. Kao takva, bavi se maloprodajom pravnim i fizičkim licima.
AUTO AS nudi mogućnost plaćanja:
1. Pouzećem – robu plaćate po preuzimanju. Minimalni iznos za narudžbu ne postoji. Ipak vodite računa o troškovima poštarine koje ćete platiti direktno kurirskoj službi. O tome možete pročitati OVDE.
2. Avansno – uplatom na račun AUTO AS br. __________________.
Avansno plaćanje nema ograničenja po vrednosti ili količini robe koju kupac može da preuzme.
Ako ste pravno lice, potrebno je da nas kontaktirate e-mailom (autoas@stcable.net), da bismo razmenili podatke o firmama ( ime, PIB, adresu, telefon, e-mail adresu, osobu za kontakt) i da biste dobili profakturu. Nakon uplate, prilikom preuzimanja robe, ili slanja iste kurirskom službom, klijent dobija odgovarajuću fakturu.
Svi novi klijenti plaćaju avansno. O dostavi pročitajte OVDE.

13. Linkovi
Naš veb sajt sadrži linkove na druge veb sajtove (veb sajtove naših dobavljača i saradnika). Za sadržaj njihovih veb sajtova, tačnost podataka koje prikazuju i njihovih uslova ne odgovaramo. Ukoliko se odlučite da koristite te linkove, to činite na sopstvenu odgovornost.

14. Prestavke
Sve Vaše sugestije, ideje, zapažanja ili bilo kakve druge vrste informacija koje nam šaljete putem Kontakt forme ili na e-mail adresu autoas@stcable.net  biće sa pažnjom pročitane i uvažene. Garantujemo Vam da će Vaše prestavke biti poverljive, osim ako ne predstavljaju obaveštenje koje želite da bude javno.

15. Politika reklamacije
Našu politiku reklamacija možete pogledati ovde (Dostava i reklamacije) i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

16. Zakonske norme
OVIM PRISTAJETE DA JE U SLUČAJU SPORNIH PITANJA KOJA NASTANU IZ OVOG UGOVORA ILI DIREKTNO ILI INDIREKTNO KORIŠĆENJEM NAŠEG VEB SAJTA ZA NABAVKU PROIZVODA, ZA REŠAVANJE SPORA NADLEŽAN OPŠTINSKI SUD U SUBOTICI.

17. Provera e-mail adrese klijenta
AUTO AS zadržava pravo da preko e-maila kontaktira klijenta kako bi se utvrdila tačnost informacija koje je klijent upisao prilikom registracije, a koje su neophodne za naš rad.