C4 u izvedbi Lounge cilja na gornji dio segmenta C. U prodaji krajem 2012. godine u Kini, potom tijekom 2013. u Rusiji, Citroën C4 L povećat će obitelj C4 savršeno poštujući njen duh prepun pozitivne energije, i to zahvaljujući suvremenom stilu statusnog simbola, izvanrednoj udobnosti u kabini te sve kreativnijim ugrađenim tehnologijama koje jamče udobnost, sigurnost i odlične vozne osobine.

C4 L, prava trovolumenska limuzina na prvi pogled ostavlja dojam dinamičnosti zahvaljujući uravnoteženim proporcijama (4,62 x 1,78 x 1,5 m) i karoseriji postavljenoj što bliže kotačima. Automobil odiše uglađenošću i suvremenošću i zahvaljujući dojmljivom dizajnu koji se oslanja na prepoznatljiva obilježja Marke: lijepo oblikovane linije, velika kromirana maska, svjetlosni potpis sprijeda i straga, ili pak ispupčeno stražnje staklo nadahnuto ponajprije modelima Citroën C5 i C6.

Kao jamstvo sigurnosti i udobnosti svih putnika, C4 L može biti opremljen, ovisno o zemlji u kojoj se prodaje, najnovijim tehnologijama poput sustava otvaranja i pokretanja vozila bez ruku, grijanog cijelog vjetrobrana, kamere za vožnju unatrag, automatskih brisača u paru s automatskim paljenjem svjetala, bi- ksenonskim svjetlima ili navigacijskim sustavom s ekranom osjetljivim na dodir.